Visum

De juiste papierwinkel

Een visum aanvragen kan een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn. U kunt uw tijd wel beter besteden. Laat uw visum door Zakenhotels.nl regelen.
Met ruim 17 jaar ervaring is uw aanvraag in goede handen!
Bel 071-362 5331 of klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Altijd up-to-date

Door de continue ontwikkelingen in de wereld veranderen regelmatig de bepalingen, voorwaarden en vereisten voor het verkrijgen van een visum. Doordat visa onderdeel van onze dagelijkse bezigheden zijn, zijn we altijd op de hoogte van de laatste bepalingen en voorwaarden.

Onze service

Voor veel reizigers altijd een vervelende en tijdrovende bezigheid, maar helaas noodzakelijk. Ook hierbij vervullen we een belangrijke rol. Voor elke reservering doen wij standaard een visum- en paspoortcontrole.
Dit houdt in dat wij de visumvereisten en paspoorten per reiziger controleren en direct advies geven. Ook als voor een land een visum ‘online’ of ter plaatse kan worden geregeld. Indien een visum vereist is, ontvangt de
reiziger van ons alle benodigde formulieren en/of instructies. De aanvraag kan dan in de meeste gevallen direct worden ingepland. Dit bespaart onze klanten erg veel tijd, mede doordat alle reis- en paspoortinformatie
al bij ons bekend is. Bel ons gerust op 071-362 5331.

Elektronische (online) visa

Naast papieren visa verzorgen wij ook elektronische visumaanvragen, oftewel het online visum. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor digitale reistoestemmingen, zoals ESTA of ETA. Bel 071-362 5331 of klik hier voor een vrijblijvende offerte.


Voor een reis volgens de regels


(advertenties)