Gebruiksvoorwaarden

Voor AVG en uitgebreide privacyverklaring en verwerkersovereenkomst:
Klik hier

Gebruiksvoorwaarden – Disclaimer
Deze website (www.zakenhotels.nl) is eigendom van en wordt beheerd door Zakenhotels.nl (zie over ons voor meer informatie en contact voor KvK gegevens)

This website (www.zakenhotels.nl) is owned and operated by Zakenhotels.nl (see about us (only in Dutch) for more information or contact for Chamber of Commerce details)

Door gebruik te maken van deze website (www.zakenhotels.nl) en de aangeboden informatie, diensten, verwijzingen of hyperlinks, betekent dat u kennis hebt genomen van en instemt met de volgende verklaringen:

Privacy en persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt of aan derden (zoals hotels en luchtvaartmaatschappijen) verschaft met het doel uw reservering te voltooien of om relevante informatie of diensten aan u te leveren. Informatie zoals bijvoorbeeld bezoekersaantallen- of frequentie wordt enkel gebruikt met als doel om onze website te verbeteren.

Aanvragen van offerte en/of diensten
Wij behouden ons het recht voor om aanvragen van offertes en/of andere diensten te weigeren zonder dat wij ons ertoe verplichten hiervoor op enigerlei wijze een verklaring voor te geven. Indien de aangevraagde offerte of dienst door ons acceptabel of redelijk wordt bevonden maar wij hieraan niet tegemoet kunnen komen, stellen wij de aanvrager hiervan op de hoogte.

Veiligheid
U kunt zien wanneer uw reservering verloopt via beveiligde pagina’s/servers waarbij gebruik gemaakt wordt van Secure Socket Layers (SSL) Technologie. De persoonlijke en (credit-) kaartgegevens worden dan gecodeerd (beveiligd) over Internet verstuurd. U kunt deze beveiligde verbinding op een aantal manieren herkennen:
in de browser-adresbalk staat voor de website ‘https’ i.p.v. ‘http’ (de ‘s’ betekent ‘secure’) en/of u ziet een symbool in de vorm van een (hang)slot of sleutel onderaan de browser of op de pagina waar u persoonlijke informatie invoert. Soms verschijnt een melding op uw scherm zodra de beveiligde verbinding actief is of wordt.

Reserveringsvoorwaarden
Deze zijn niet als algemeen te beschrijven omdat er veel variaties bestaan.
In de regel geldt dat als voor een bepaalde periode verschillende tarieven beschikbaar zijn, de goedkoopste mogelijkheid vaak minder flexibel is qua annuleringsvoorwaarden, of vooruit betaald moet worden, of dat de reservering niet meer (kosteloos) gewijzigd of geannuleerd kan worden. Als uw data vaststaan kan dit soms aanzienlijk in de kosten schelen, maar als er kans is dat uw reisplannen wijzigen is het soms verstandig om voor een flexibeler tarief te kiezen.
-Online reserveringen zijn onderhevig aan de voorwaarden zoals vermeld op de betreffende pagina waar of voordat u de reservering voltooid (‘akkoord geeft’) en deze worden vervolgens ook in de bevestiging vermeld.
-Voor persoonlijk bij ons gemaakte reserveringen staan alle voorwaarden en condities vermeld in het voorstel welke u van ons ontvangt.
In alle gevallen zullen betalingscondities en annuleringsvoorwaarden duidelijk vermeld zijn, voordat u de reservering bevestigd. Voor hotelreserveringen geldt over het algemeen dat, wanneer u later annuleert dan volgens de voorwaarden is toegestaan of niet komt opdagen zonder bericht (‘no show’), hiervoor kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Wijzigen/annuleren van bestaande reserveringen:
Klik hier

Online reserveringen
Zakenhotels.nl biedt de mogelijkheid om (via deze website) reisgerelateerde transacties tot stand te brengen en fungeert in deze als bemiddelaar door het aanbieden van relevante informatie. Online reserveringen zijn een directe overeenkomst tussen de klant en een dienstverlener (hotel, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, e.d.) of een door hen daartoe geautoriseerde derde partij (reisbureau, hotelgroep, e.d.). De beschrijvingen, afbeeldingen en tarieven met betrekking tot online reserveringen worden door deze partijen zelf verzorgd. Elke klant of websitebezoeker aanvaardt zelf volledige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid indien deze van de op de website Zakenhotels.nl aangeboden diensten gebruik maakt en daarbij is deze zelf verantwoordelijk voor het correct en naar eerlijkheid invullen van de juiste informatie.

Betaling van online reserveringen
Zakenhotels.nl brengt geen kosten in rekening voor online reserveringen die u zelf via onze website maakt. Over het algemeen is voor elke reservering een creditcard benodigd om deze te garanderen en betaalt u:
-Voor hotelreserveringen aan het hotel, bij vertrek (m.u.v. speciale/kortingstarieven).
-Voor vliegtickets direct bij reservering.
-Voor autohuur bij levering (m.u.v. speciale/kortingstarieven).
Er zijn variaties mogelijk. Als regel geldt dat de betalingscondities duidelijk vermeld worden voordat u de reservering voltooid.

Disclaimer
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan een kwalitatieve en betrouwbare inhoud en samenstelling van deze website, is het helaas niet uit te sluiten dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is of tussentijds aangepast is of wordt. Deze website bevat tevens verwijzingen/ hyperlinks naar websites van derden welke wij met de grootste zorg selecteren omdat we de betreffende inhoud, informatie of reclame-uitingen ervan relevant achten voor onze bezoekers en klanten. Zakenhotels.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van onze website of van informatie die via onze website verkregen is.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid, dus mocht u onverhoopt een klacht hebben of problemen ondervinden met reserveringen of andere diensten welke via onze website (zijn) verlopen of worden aangeboden, dan verzoeken we u vriendelijk direct contact met ons op te nemen.


persoonlijk in zakelijk reizen.