Over ons

Persoonlijk in zakelijk reizen

Wilt u uw tijd aan reizen besteden en niet aan zoeken en boeken?
Voor uw verblijf, vergaderruimte, visa, vlieg- en treintickets, autohuur.
Onze offertes op maat en persoonlijk advies zorgen voor een
verfrissende aanpak ten aanzien van uw specifieke reiswensen.
Bel 071 362 5331 of klik hier voor een vrijblijvend voorstel

Wie zijn wij

Zakenhotels.nl is een zelfstandig reisagent en is actief op de internationale reismarkt. Speciaal voor de zakelijke reiziger biedt Zakenhotels.nl een compleet en concurrerend pakket aan diensten. Van individuele reserveringen tot het compleet uit handen nemen van alle reisgerelateerde werkzaamheden van organisaties die zelf actief zijn op het gebied van beurzen, seminars, congressen en andere evenementen. Groepsreizen, het verzorgen van visa en het regelen van geschikte vergader/presentatieruimtes zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten waarin Zakenhotels.nl voorziet.

Zakenhotels.nl is een onafhankelijk zelfstandig reisagent en is actief op de internationale reismarkt. Speciaal voor de Nederlandse zakelijke reiziger biedt Zakenhotels.nl een volledig pakket aan diensten om het zoeken én boeken van zakenreizen zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze diensten lopen uiteen van het aanbieden van online services tot het compleet uit handen nemen van alle reisgerelateerde werkzaamheden van organisaties welke actief bezig zijn met (bemiddeling tijdens) beurzen, congressen en andere evenementen.

Groepsreizen van en naar binnen- én buitenland, specialistisch vervoer, het verzorgen van toeristen- en zakelijke visa en het regelen van geschikte vergader/presentatieruimtes zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten waarin Zakenhotels.nl voorziet.

Missie

Zakenhotels.nl is een jong bedrijf dat in alle behoeften van de zakelijke reiziger wil voorzien en daarbij streeft naar duurzame relaties met haar klanten en zakenpartners. Met persoonlijke aandacht en door vooruitstrevend te handelen voorzien wij in de groeiende behoefte aan maatwerk op het gebied van zakelijk reizen. Onder maatwerk verstaan wij ‘met de klant meedenken om uiteindelijk de beste oplossing te bieden’.

Waarom Zakenhotels.nl?

Zakenhotels.nl online
Zakenhotels.nl is een zelfstandig reisagent die begrijpt waar de moderne zakelijke reiziger behoefte aan heeft en internet speelt daarbij in deze tijd een cruciale rol. Vanuit deze gedachte is de website http://www.zakenhotels.nl opgericht.
Onze online services bieden reizigers efficiëntie en gemak bij het zoeken en boeken van accommodatie én vervoer. Op onze website vergelijkt u eenvoudig beschikbaarheid en tarieven en u kiest uit het uitgebreide aanbod van gerenommeerde organisaties die vooraf door Zakenhotels.nl zijn geselecteerd. Zo kunt u gerust op reis.

Zakenhotels.nl persoonlijk
Naast online services voorziet Zakenhotels.nl ook in de groeiende behoefte aan specialistisch maatwerk. Zakelijk reizen bestaat vaak uit meer dan het boeken van een enkele hotelkamer of vliegticket. Groepsreizen van en naar binnen- én buitenland, specialistisch vervoer, en het regelen van geschikte vergader/presentatieruimtes zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten waarin Zakenhotels.nl voorziet. Van standbouwer tot standhouder en van organisator tot deelnemer: u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies.

Aan hotelaccommodatie door Zakenhotels.nl voor u verzorgd zijn geen reserveringskosten verbonden, ongeacht of u online boekt of van onze persoonlijke service gebruik maakt.

Klik hier voor contactgegevens
Click here for contact details

Zakenhotels.nl
Abraham van Royenstraat 104
2202 EP Noordwijk
The Netherlands

Kamer van Koophandel/Chamber of Commerce:
28100809

BTW Nummer/VAT Number:
NL186867657B01

Voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze website:
gebruik disclaimer privacy